您现在的位置:职称英语 > 历年试题 >
  • 站内搜索:

  • 2012年职称英语综合类C级真题及答案
    来源:河北教育考试网  时间:2012-04-12   字号:      

      2012年职称英语综合类C级真题及答案

          词汇选项:

          1、On the table was a vase filled with artificial flowers . 答案【false】
          2、He kept in constant contact with his family while he was in Australia. 答案【regular】
          3、The story was published with the sole purpose of selling newspapers. 答案【only】
          4、Bid she accept his research proposal. 答案【offer】
          5、The storm caused severe damage. 答案【serious】
          6、The city centre was wiped out by the tomb. 答案【destroyed】
          7、Many forms of cancer can be curbed if detected early. 答案【discovered】
          8、He inspired many young people to take up the sport. 答案【encouraged】
          9、The contempt he felt for his fellow students was obvious.
          10、What do you mean by that sharply panel asked.
          11、Keep your passport in a secure quickly. 答案【place】
          12、A large crowed assembled outside the American embassy.
          13、I’d like to withdraw 500 from my current acute.
          14、She only needs a minute a must of money.
          15、We had trouble finding a pure water supply.

          阅读理解:

          第一篇 The Changing Middle Class【变化中的中产阶级】
       

        The United States perceives itself to be a middle-class nation. However, middle class is not a real designation, nor does it carry privileges. 1 It is more of a perception, which probably was as true as it ever could be right after World War II. The economy was growing, more and more people owned their own homes, workers had solid contracts with the companies that employed them, and nearly everyone who wanted a higher education could have one. Successful people enjoyed upward social mobility. They may have started out poor, but they could become rich. Successful people also found that they had greater geographic mobility. In other words, they found themselves moving to and living in a variety of places.
        The middle class collectively holds several values and principles. One strong value is the need to earn enough money to feel that one can determine one's own economic fate. In addition, middle-class morality embraces principles of individual responsibility, importance of family, obligations to others, and believing in something outside oneself. 2
        But in the 1990s those in the middle class found that there was a price for success. A U. S. News & World Report survey in 1994 indicated that 75 percent of Americans believed that middle-class families could no longer make ends meet 3. Both spouses now worked, as did some of the children; long commutes became routine; the need for child care put strains on4 the family; and public schools were not as good as they once were. Members of the middle class were no longer financing their lifestyles through earnings but were using credit to stay afloat. The understanding of just what middle class meant was changing.
        练习:
        1. The information in this passage deals with________.
        A) an individual
        B) a social and economic group
        C) a political organization
        D) government
        2. A common middle class value is that________.
        A) people should always have fun
        B) children should be seen and not heard
        C) debt is nothing to worry about
        D) the family is very important
        3. In the years after World War II, the middle class could be defined as________.
        A) overburdened and in debt
        B) hard working and suspicious
        C) prosperous and optimistic
        D) young and foolish
        4. The phrase “In other words” in the first paragraph means that the following statement is________.
        A) an exception to the previous idea
        B) a denial of the previous idea
        C) a restatement of the previous idea
        D) a contrasting idea
        5. The word collectively means________.
        A) as a group
        B) hesitatingly
        C) unknowingly
        D) weakly

          完形填空:

              提示:书中原题,部分被修改 标红位置为修改内容
                Forests for Cities【城市的交通】
        The volume of traffic in many cities in the world today continues to expand. This causes many problems, including serious air pollution, lengthy delays, and the greater risk ___1____accidents. Clearly, something must be done, but it is often difficult to ____2___people to change their habits and leave their cars at home.
        One possible ____3____ is to make it more expensive for people to use their cars by ___4____charges for parking and _put___5____tougher fines for anyone who ____6____the law. In addition, drivers could be required to pay for using particular routes at different times of the day. This system, ____7___as “road pricing”, is already being introduced in a ____8____of cities, using a special electronic card ____9____ to the windscreen of the car.
        Another way of ____10___with the problem is to provide cheap parking on the ____11____of the city, and strictly control the number of vehicles allowed into the centre. Drivers and their passengers then use a special bus service for the ____12____ stage of their journey.
        Of course, the most important _ ___13_____ is to provide good public transport. However, to get people to ___14_____ the comfort of their cars, public transport must be felt to be reliable, convenient and comfortable, with fares ____15____at an acceptable level.
          1. A) of   B) for  C) about  D) by
        2. A) make            B) arrange      C) suggest       D) persuade
        3. A) approach        B) manner       C) custom        D) style
        4. A) enlarging        B) increasing   C) growing       D) developing
        5. A) carrying down    B) putting off  C) bringing in     D) taking away
        6. A) crosses          B) refuses      C) breaks        D) cracks
        7. A) named          B) seen         C) called        D) known
        8. A) quantity         B) number       C) total          D) sum
        9. A) fixed            B) joined       C) built          D) placed
        10. A) doing         B) handling     C) dealing        D) solving
        11. A) outskirts        B) border       C) outside         D) limit
        12. A) late           B) end          C) complete      D) final
        13. A) thought        B) thing        C) work          D) event
        14. A) pass on         B) throw away   C) give up       D) leave out
        15. A) taken           B) kept         C) given                D) stood
        答案
        1. A   2. D   3. A   4. B   5. C   6. C   7. D   8. B 9. A   10. C   11. A   12. D   13. B   14. C   15. B

          参考答案:

        一、词汇: 1-5 BDDAA 6-10 DCBDC 10-15 BACCB

        二、阅读判断: BBABACB

        三、补全句子:BFAD CFED

        四、阅读理解:DCADA ACBBA DDABB

        五、补全短文:CABDE

        六、完型填空:ACADD BDACB BDCDD


       

    职称英语考试网络课程
    辅导科目 免费试听 辅导科目 免费试听 报名
    综合类A级 试听 试听 综合类B级 试听 试听 报名
    综合类C级 试听 试听 理工类A级 试听 试听 报名
    理工类B级 试听 试听 理工类C级 试听 试听 报名
    卫生类A级 试听 试听 卫生类B级 试听 试听 报名
    卫生类C级 试听 试听 基础专项辅导 试听 试听 报名
    保过班>>>  精品VIP班>>>  零风险退费班>>>

    王霞:学易网独家授课老师。职称英语全国培训第一人,北京某著名高校副教授。自2001年进行职称英语考...详细...

    那峙青:现任教于北京某著名民航培训学校。业余时间在北京各主要英语培训学校教授各种社会热门英语课程...详细...

    周涵:首都师范大学英语系毕业,英语八级、专业英语翻译,国内著名职称英语考试辅导专家,现为外语教育...详细...

    张艺:国内著名职称英语考试辅导专家,北京市口语等级考试主考官,多所全国知名英语培训机构的英语教师...详细...

    么建华:教授、硕士、博士研究生导师,著名英语教育专家,被业界人士称为“职称英语教父”。荣获2010年...详细...

    王琳:中国职称英语考试网教学总监,中大网校外语类教学总监。英语系高材生,曾任教于北京某大学外语系...详细...


    冀公网安备 13010202002106号